Бейо, водеща компания в селекцията, производството и продажбата на зеленчукови семена, е известна със своите сортове, които са лидери на пазара при култури като лук, моркови, червено цвекло, зелеви.

Ами пипера ?

Е, през последните години инвестициите в изследвания и развитие, ангажираността и отдадеността на нашите селекционери разкриха интересни сортове, които отговарят на нуждите на производителите и плодове(чушките), които се харесват на потребителите чрез вкус, цвят и форма.

Ние сме в състояние да ви предложим нови сортове с характеристики като висок добив, които от една страна ще помогнат за изхранването на нарастваща популация ,но също така от друга страна и с устойчивост на климатични промени и болести за устойчиво земеделие сега и в бъдеще, от друга страна.

Don F1, много продуктивен коничен сорт пипер, предлага гъвкавост за събиране на плодовете от зеленикаво жълт цвят до оранжево и тъмно червено, без да променя основните си характеристики. Поради широката си гама от цветове на плодовете, които могат да бъдат събрани, получи прозвището си „Дон, дъгата, която можеш да докоснеш!“.

Elzem F1, сорт капия, който е разработен, за да изпълни 3 основни цели: производителност, вкус, устойчивост. Плодовете са 2-3 камерни, невероятен лъскав цвят и много добър вкус. Сортът е подходящ и за реколтиране на зелено поради качеството на плодовете.

Argun F1 идва с ранозрялостта, необходима при отглеждането на открито, за да се постигнат най-добри резултати от тази култура. Силата на растението, съчетана с отлично покритие на листата, намалява до минимум загубата на плодовете, увредени от слънчев пригор.

Резултатите, постигнати от нашите сортове през последните две години на интензивно тестване в цялата страна, при екстремно засушаване и горещи условия, ни дават увереност, че сме създали най-добрите сортове за здравословни, ароматни и устойчиво отглеждани зеленчуци.

Exploring nature never stops.

Сортове пипер от Бейо ? – Да

Интересувате ли се да научите повече за нашите сортове пипер? Свържете се с нас!

Кликнете тук, за да откриете характеристиките на нашите сортове.